Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws, meestal niet gerelateerd aan recepten, maar voornamelijk ter inspiratie en nieuwe producten die ik heb uitgeprobeerd. Je vindt deze berichten ook terug op de facebookpagina van Zaar kookt en zo. Volg me daar en blijf op de hoogte!
 

Over bloggen, inspiratie en dankbaarheid - vrijdag 10 april 2015

Grappig, ik ken het fenomeen Foodblogger pas eigenlijk een jaar. Zelf ben ik niet echt een blogger, maar meer iemand die graag toppers en tips uit de keuken met je wil delen. Gewoon een werkende moeder die de voorkeur heeft voor goed eten, liefst snel klaar. Lekker eten is geen gedoe is de strekking. Vroeger deelde ik mijn recepten op mijn persoonlijke Facebookpagina. De reacties waren eigenlijk zo vaak leuk en bemoedigend. Maar om mijn Facebookvrienden niet te veel te spammen met mijn kokerijen heb ik toch maar een aparte pagina gemaakt. En omdat ik niet alleen kook, maar ook tips of inspiratie wil geven ontstond "Zaar Kookt en Zo”.  Ik doe het naast mijn werk en het runnen van een gezin. Ik heb er de grootste lol in en steek er graag veel vrije tijd in!De Facebookpagina startte en bij de eerste 50 likers danste ik al door de kamer van geluk. Bij 200 likes gingen de bubbels open!  Maar goed, likers, willen graag recepten overzichtelijk terug vinden, dus deze moesten gerubriceerd worden. Werk aan de winkel dus! In December 2014 werd www.zaarkooktenzo.nl een feit. Inmiddels kruipt het aantal likers richting 2000. En ik ben er eigenlijk best wel trots op. Het is gaaf om te zien dat jullie zo geweldig reageren, liken, vragen stellen enz.  Ik voel me vereerd en ik ben oprecht heel dankbaar. Er zijn kookpagina’s die dagelijks bloggen en koken en die heel veel meer likers hebben. Maar weet je, ik wil me daar helemaal niet aan meten. Ik straal bij elke like en reactie op mijn pagina. Ja, ik kan echt genieten van Zaar Kookt en Zo. En ben blij te zien dat jullie lekker meegenieten! Dank jullie wel! 
Maar goed,  geen Foodblogger dus. Ik zou eerder zeggen een "Foodinspirator”, maar dat klinkt weer zo onnodig interessant. Ach het maakt mij ook niet uit in welk hokje ik pas. Gewoon Zaar Kookt en Zo…..

 

Nah, ben ik toch aan 't bloggen....;-)

Liefs, Zaar

 

 

 


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >