Tagliatelle met gebakken zalm
Wat heb je nodig (4 personen)
Bereiding: Kook de pasta zoals op het pak staat, voeg een snufje zout en een scheutje olijfolie toe aan het water. Bak de zalmmoten in de arachideolie op halfhoog vuur mooi bruin aan beide kanten. Verwarm de Hollandaise saus zoals beschreven op het pakje /zakje Maak het bord op met de tagliatelle, leg de mooi gebakken zalmmoot hier op. Zout en peper over de vis uit een grove molen (is echt het lekkerst!) Verdeel de hollandaisesaus over de vis en iets over de tagliatelle, garneer met de garnalen. Serveer met een partje citroen! Serveertip: Echt superlekker is om het geheel op te maken op een bedje van knapperige ijsbergsla (ik heb echt zo’n hekel aan deze uitdrukking "op een bedje van” maar deze tip is echt heerlijk). Het knapperige van de sla met de tagliatelle en de zachte botersmaak van de saus!
|
|