Oosterse noedelsoep van de Allerhande

Nodig:
  • 2 liter kippenbouillon (van tablet)
  • 1/2 pakje eiernoedels (a 250 g)
  • 2 preien, gewassen en in halve ringen
  • 1/2 pak tuinerwten (a 450 g, diepvries)
  • 350 gram kipfilet in blokjes gesneden
  • 1 teen knoflook geperst
  • 2 el sojasaus (flesje 250 ml)
  •  peper en zout

Bereiding

Bak de blokjes kipfilet in een koekenpan of wok goudbruin en voeg de knoflook en de peper en zout naar smaak toe en laat deze afkoelen.

Breng de bouillon in een pan aan de kook en voeg de noedels toe. Maak de noedels met een vork een beetje los en voeg de prei en tuinerwten toe. Kook in 4 min. beetgaar. Voeg nu de gebakken kipfilet toe. Breng de soep op smaak met de sojasaus. Lekker met naanbrood!