Zaar kookt en zo

"Als "easy cook" vind ik dat recepten vooral haalbaar moeten zijn. Ik heb niet altijd veel tijd als werkende moeder, maar ik stel wel wat eisen aan een maaltijd. Lekker eten hoeft helemaal geen 'culinaire rocket science' te zijn. Het is doen, durven en uitproberen. En ja, natuurlijk heb ik ook missers in de keuken. Dat hoort nu eenmaal bij experimenteren! Bijna alle recepten op deze site duren qua (voor)bereiding niet langer dan 20 minuten en zijn gebaseerd op 4 personen.

 

Hier worden recepten gemaakt, geprobeerd en geboren. Ik hou van gezond, vers en voedzaam, maar zeker ook van comfortfood. Dat contrast zul je hier ook zeker tegen komen. De recepten haal ik overal vandaan, magazines, zelf bedacht, internet enz. Kijk gerust rond en probeer uit!
  • Haalbare recepten voor iedereen die een beetje de weg kent in de keuken
  • Tips, tricks en aanraders via Facebook, dus like om bij te blijven! 
  • Van comfortfood tot supergezond 
  • Weetjes en ideetjes
  • Kortom wat me in de keuken inspireert deel ik graag met je!

 

 


Volg Zaar op  

"Always kiss the cook"