Naanpizza's met tonijn en mozzarella

Nodig voor 4 kleine pizza's:

  • 1 pakje plain mini naans (4 stuks in 1 pakje) van bijv. "Pataks"
  • 1 klein blikje tomatenpuree (70 gram)
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 1 blikje tonijn in zonnebloemolie
  • ca. 75 gram geraspte kaas
  • 1 mozzarellabolletje in blokjes gesneden (of minibolletjes gehalveerd)
  • wat blaadjes basilicum als garnering
  • peper en zout (grove)
Bereiden
 
Verwarm de oven op 200 graden. Doe de tomatenpuree in een kommetje en roer er de oregano doorheen. Bestrijk de naans met een laagje tomatenpuree. Doe vervolgens een laagje geraspte kaas erover. Prak de tonijn in een kommetje en verdeel het over de naans. Breng op smaak met een beetje peper en zout. Nu wat blokjes mozzarella er op verdelen en dan 10 minuten in het midden van de oven. Als ze klaar zijn garneer je de naanpizza's met wat blaadjes basilicum. Hoe makkelijk kan een pizzaatje zijn! Zo smaakvol! Eet smakelijk!
 
Tip: Je kan er natuurlijk op doen wat je wilt. Of je nu kiest voor tonijn, mozzarella, salami, ham of een Margharita maakt, alles kan  er op. De basis altijd is de tomatenpuree met oregano en de geraspte kaas, de rest is aan jou!