Fusillitaart
Nodig voor 4 personen
Bereiden:
Kook de fusilli zoals op het pak aangegeven met een snufje zout en giet af.
Verhit wat olijfolie in een hapjespan en rul het gehakt met de
knoflook, de Italiaanse kruiden, zout en peper. Voeg als het gehakt mooi
bruin is de wokgroenten toe en bak deze ca. 3 minuten mee. Voeg als
laatste de tomaten uit het blik en de tomatenpuree toe en laat het nog 3
minuten pruttelen. Doe het gas nu uit. Schep de fusilli door de saus in
de hapjespan. Hussel alles goed door elkaar.
Knip bakpapier rond voor op de bodem van het ronde bakblik en
stort het pastamengsel in het bakblik. Druk het ietwat aan met een
lepel. Meng de eieren een half kopje melk en de kaas en verdeel dit over
de pasta.
Bak het geheel af in de oven in 20 minuten op 200 graden.
Zodra het klaar is snijd je met een mes langs de rand de
fusillitaart los en verwijder je voorzichtig de ring. Serveer de taart
op een plat, groot bord. Lekker met een frisse groene salade! Eet
smakelijk! |
|